Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Videnskabsteoretisk syn

Skrevet d. 19.04.2011 af Lina08
Hej alle,

Håber én kan hjælpe mig midt i al min forvirring. Er ved at skrive en stor skriftlig opgave om kundetilfredshed, og skal naturligvis have metodedelen på plads. Mit problem er bare at jeg ikke helt ved hvilket idenskabsteoretisk syn jeg skal bruge, idet jeg benytter mig af noget metodetriangulering (så vidt jeg kan forstå det). Første del af opgaven går ud på at definere kundetilfredshed og alt hvad det indebære, næste del at lave nogle små personlige interviews som skal bekræfte og/eller udbygge den teori jeg har fundet om hvad der går kunder tilfredse. I sidste del skal jeg så samle disse værdier i en kvantitativ undersøgelse, som går på en konkret opgave. Jeg troede egentlig at jeg burde benytte mig af det systemteoretiske paradigme, men er kommet helt i tvivl, fordi jeg roder rundt i det kære "syn på virkeligheden".

Mon nogen kan hjælpe?

Mvh Lina
Skrevet d. 19.04.2011 af Julieogmolly
Hej

Hvad er det du gerne vil sige noget om? handler det om kundernes fortolkninger af noget, skal du sandsynligvis arejde hermeneutisk, handler det om kundernes mere direkte oplevelser ex kropslige, skal du have fat i noget med fænomenologi. Er det noget tredje?

Hvordan lyder din problemform?

Jeg kender ikke til systemteori, hvad kan den gøre for din problemf? latså hvorfor var det lige det du tænkte på som det første?


Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay