Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Sociologi, sundhed og samfund

Skrevet d. 19.02.2010 af Jewer
Hej eksperter...

Jeg skal til at skrive bachelor opgave på lærerseminariet i faget idræt. Jeg vil bl.a. gerne arbejde med det danske samfunds sundhedsproblem i et sociologisk perspektiv.
Derfor vil jeg gerne bede om ideer eller hjælp til hvilke teoretikere, der kunne være rellevante at inddrage for at slå hul på min problemformulering ( nedenstående) og hvorfor de evt. kunne være fornuftige at benytte i denne sammenhæng.

[b]Hvordan kan et tilsyneladende samfundsmæssigt sundhedsproblem forklares i i et sociologisk perspektiv, og hvordan kan jeg som idrætslærer håndtere denne problematik, så eleverne i udskolingen bliver rustet til deres fremtid?[/b]

Mvh Jeppe


Skrevet d. 21.02.2010 af Julieogmolly
Hej

Kan du mon være lidt mere præcis? Hvad er et tilsyneladendce samfundsmæssigt sundhedsproblem?

Og hvad er det danske samfunds sundhedsproblem? Er det på alle områder Danmark har et sundhedsproblem - for alle aldersgrupper, i alle dele af landet?

En måde du kan overveje at deale med problemet ift dine lever kunne være at fokusere på dikotomien individ/samfund.

Knus
Julie
Skrevet d. 22.02.2010 af Julieogmolly
hej igen

Har lige læstr en artikelt jeg tror du ville synes er interessant. Den er skrevet af Lene Otto og hedder "Et robust helbred eller et lykkeligt liv".

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay