Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.

Socialkonstruktivisme og interaktionisme

Skrevet d. 19.11.2011 af Obelix
God aften,
Vi er to studerende, der er i gang med vores bacheloropgave. Vi er undervejs blevet lidt uenige og google kan ikke afgøre hvem der har ret, så nu håber vi, at der sidder nogle kloge hoveder herinde som kan hjælpe os.

Den ene af os vil gerne have, at det videnskabsteoretiske afsæt i opgaven bliver Socialkonstruktivismen. senere i opgaven ved en underproblemstilling skal interaktionsmen bruges som metode. Hun mener samtidig at interaktionismen passer godt ind under socialkonstruktivismen -Er dette korrekt antaget?

Den anden mener ikke, at man kan sætte interaktionismen og socialkonstruktivismen sammen, fordi begge dele ifølge hende er videnskabsteoretiske afsæt.

For lige at opsummere mener den ene af os, at Socialkonstruktivisme er videnskabsteori og interaktionisme en metode (der kan høre ind under socialkonstruktivismen). Hvorimod den anden mener at begge er videnskabsteori.

Er der nogle der kan svare på om en af os har ret?:)

Med venlig hilsen og ønske om en god weekend til alle, der har læst med så langt
Kathrine og Louise.

Andre læser også

Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay