Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

nok ved siden af.

Skrevet d. 17.04.2007 af Tommyboy2
Hej

Jeg skal i gang med i bachelor på pædagogseminariet, men har fået tildelt en vejleder som jeg slet ikke bryder mig om....

Mon det er muligt at finde en ekstern vejleder i pædagogik?

/Tommy
Skrevet d. 17.04.2007 af Lzp
Hey Tommy,

Er det ikke mulgt, at tale med afdelingslederen eller rektor? De plejer ikke at være så sippet på seminarierne. På mit seminarium kan vi ikke direkte bestemme vejleder selv, men vi kan da med fordel nævne et ønske for vores afdelingsleder, hvilket jeg helt klart vil benytte mig af selv. ;) Super.


Ofte har jeg også selv oplevet, at nogen undervisere viser sig at være ret gode som vejledere, til trods for jeg til at starte med, synes de lige var pragmatiske nok. Så man kan jo også blive overrasket.


Vh.
Lotte
Skrevet d. 20.04.2007 af Profil-consult
Hej Tommy.
Hm.... man kunne måske tænke sådan at det er fuldstændigt ligegyldigt om man bryder sig om vejlederen eller ej?
Jeg er fuldstændig ening med dig i, at en vejleder er vigtig, men mit trick, når jeg har fået tildelt vejlerder på uni, har været at finde ud af, hvad de står for, og så tale i deres termer, så har jeg stort set fået det som jeg ville.
Det vigtigste er vel at kunne forstå hvad det er de vil have for at de bliver tilfredse med opgaven, og så sørge for at være vleforberedt til vejledning, så man kan stille præcis de spørgmål man gerne vil have svar på.
Ja, det var så måske ikke noget særligt opmuntrende svar, men vi møder så mange vi ikke kan lide i vores arbejdsliv, som vi skal arbejde sammen med, så jeg er holdt op med at forholde mig til, om jeg kan lide mine samarbejdspartnere, eller dem jeg skal bruge noget viden fra, og blot koncentrere mig om at "gå efter bolden",det gør det hele meget nemmere.
Held og lykke med det.
Mvh. PB

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay