Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Kulturel kapital

Skrevet d. 31.12.2010 af Alma
Hej alle,

Jeg har skrevet en opgave om udsatte unge med anden etnisk baggrund, der ikke har uddannelse og eller i beskæftigelse, altså med andre ord er disse udsatte unge ikke integrerede i det danske samfund. Jeg har i opgaven skrevet om hvorfor dette er tilfældet. Jeg har blandt andet forklarede det ud fra ungdommen og den kultur disse unge kommer fra. og ud fra dette har jeg set hvad det betyder for deres måde at lære på.
Men nu har eg tænkt mig at have et nyt vinkel ind over det. Derfor har jeg valgt Bourdieus syn på den kulturelle kapital og hvilken betydning denne har for de unge. Jeg vil derfor spørge om er det okay at jeg kun beskæftiger mig med den kuturelle kapital til eksamen eller skal jeg også inddrage alle de andre kapitaler. Der er dog også en anden ting, i opgaven har jeg skrevet en perspektivering og denne går ud på Bourdieus syn på habitus og hvilken effekt denne har på de unge. Det er meget generelt og ikke specifikt. Tror i så det vil være en ulempe hvis jeg igen talte, men dog lidt mere konkret om den kulturelle kapital til eksamen? Hvad mener i? Jeg er virkelig lost og har brug for hjælp.
Tusind tak på forhånd

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay