Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

kulturbegrebet

Skrevet d. 19.03.2010 af Alanis
Hejsa!

Jeg skal lave en redegørelse for forskellige opfattelser af kulturbegrebet i antropologien - nu ved jeg godt, de fleste af jer, er sociologer, men har I nogle forslag til, hvilke teoretikere jeg skal tage fat på? Det er ikke fordi, jeg kan lave en fuldstændig redegørelse, da det kun er en mindre opgave. Men er der nogen antropologer/sociologer man bare ikke MÅ misse i en sådan redegørelse? Jeg har selv overvejet at tage fat på fx Geertz og Malinowski.

Kh Alanis.
Skrevet d. 21.03.2010 af Scott
Hej Alanis.
Puha det er noget af en opgave, du er blevet sat på. Er der et fokus af en eller anden art? Jeg tænker på, om det skal være en historisk gennemgang af kulturbegrebets udvikling, eller om der er en særlig periode, der er i fokus? For der er jo uendelige mængder af teoretikere, der kunne være væsentlige at inddrage i en sådan opgave, og det er lidt svært at komme med kvalificerede bud på, hvilke der er de væsentligste. Du skriver, at det er en mindre opgave, så hvis ikke der er givet et fokus på forhånd, vil jeg anbefale dig selv at finde et og så prøv at vend tilbage med mere info, så kan det være, der kommer nogle gode råd herinde.
/Mie

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay