Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Ideer til emner?

Skrevet d. 19.09.2010 af Marie W.
Hej Alle.
Jeg skal snart til at tænke på min SRP opgave i 3g, og her vil jeg koble fagene samfundsfag (fokus på sociologi) og biologi. Nogen der har ideer til emner, som kunne være interessante inden for sociologien, og som kunne fungere inden for biologien? Jeg har selv overvejet en del emner, men vil bare høre jeres ideer uden at kommentere mine egne.
Smil Marie.
Skrevet d. 13.10.2010 af RRO
En mulighed kunne være, at skrive om forskellige kampagner fra Sundhedsstyrelsen: deres målgruppe, metoder og hvilken virkning disse kampagner kan have/ har i samfundet.


Skrevet d. 19.10.2010 af Sørland
Man kunne måske tage Helmut Nyborgs påstande om racers intelligensforskelle op - men det kræver nok en vis viden om statistik for at kunne genneskue, hvor hans datagrundlag er problematisk. man skal faktisk helt tilbage til måden, IQ-testene gennemføres på. Når der ikke er signifikante forskelle med almindelig variansanalyse, griber Nyborg til mystiske testmodeller som han knap nok selv har styr på.

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay