Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Eric Allard

Skrevet d. 15.11.2007 af As83
Jeg skal i forbindelse med min bachelor finde noget om Eric Allard, for at se om han kan bruges til mit projekt. Men jeg kan simpelthen ikke finde noget om ham. Så jeg har brug for hjælp til materiale samt gerne til lidt forklaring om hans teori.
Jeg skriver om hjemløse i min bachelor.

Mvh Astrid
Skrevet d. 15.11.2007 af Sørland
Eric Allardt er Finlands store sociolog. Han har skrevet en masse bøger, inklusive en sociologisk grundbog. Noget af det mere spændende er hans fremstilling af sociale værdier: Att ha, att älska, att vara.
Skrevet d. 15.11.2007 af As83
Er der nogle bøger på dansk, hvor han nævnes? Vi kan nemlig ikke finde noget, når vi søger, hverken på nettet eller biblioteket. Det er især han værdier, at have, at elske, at være, som vi gerne vil have litteratur om.
Skrevet d. 20.11.2007 af Rasmus bjerre
jeg har tidligere brugt ham, der findes lidt godt om ham i Sociologi og socialt arbejde fra Danmarks Forvaltningshøjskole med Jens Guldager H. Hansen F. Kruse M. Ejrnæs. deri står om, at have at elske og at være. men det er ikke alle undervisere der er lige vilde med ham. så tjek med vejleder først.
Skrevet d. 20.11.2007 af As83
Mange tak, det vil jeg kigge på. Det var min vejleder der foreslog ham, så det må jo være helt fint med hende at vi bruger ham:)
Skrevet d. 27.11.2007 af Sidsefisker
Tine Egelund og Lis Hillgaard bruger Allards begreber at have, at elske, at være i deres bog "Socialrådgivning og socialbehandling" Måske det kan bruges ? :-)

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay