Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Emailservice og ny kalender

Skrevet d. 10.02.2007 af Lars
Så er det atter blevet tid til en opdatering her på Sociologiskforum.dk og denne gang er der tale om to nye services.



Emailservice


Det er nu muligt at lave en emailservice for sin profil. Det betyder ganske enkelt, at man kan vælge at få tilsendt en email når der er aktivitet
i de tråde som man ønsker at følge med i. Det kan foregå på flere måder.



  • Manuelt under menupunktet Emailservice


    • Her kan du enten tilmelde dig samtlige tråde

    • eller du kan tilmelde dig for en specifik tråd. Vælger du det så skal du indtaste id for den tråd som du vil tilmelde dig. id refererer til det unikke nummer alle tråde har i databasen og du kan finde det ved at se på browserens adresselinie forum.vis.asp?id=tallet der står her er det id du har mulighed for at indtaste manuelt.


  • Ved at markere det i afkrydsningsfeltet under teksfeltet når du selv opretter en tråd.

  • Ad hoc - du kan melde dig til og fra når du er inde på de forskellige tråde. Der er nemlig, som du sikkert vil lægge mærke til, kommet en lille ekstra boks under det tekstfelt, hvor man skriver sit svar. Den boks kan se ud på følgende måder, alt efter hvad din aktuelle status er:

    Du er tilmeldt emailservice for denne tråd.

    Frameld emailservice for denne tråd?


    Du har allerede føjet alle tråde til din emailservice.

    Frameld emailservice for alle tråde?


    Du er ikke tilmeldt emailservice for denne tråd.

    Tilmeld emailservice for denne tråd?






  • Kalender


    Der har længe været en kalender her på sitet, men den har ikke fungeret optimalt og den var meget overskuelig. Derfor har jeg nu lavet en ny kalender, som forhåbentlig vil gøre det mere overskueligt at følge med i alle de spændende arrangementer.

    Det giver måske sig selv, hvordan kalenderen fungerer, men vi tager den lige alligevel. Hvis en dato er markeret med grønt, så kan man holde musen henover datoens felt og se, hvad overskrifterne for de arrangementer, der foregår på den givne dag. Hvis man ønsker at læse detaljerne om arrangementet, ja så klikker man ganske enkelt på datoen.



    Jeg håber også at I vil bidrage til at holde kalenderen opdateret ved at tilføje begivenheder til den som I måtte falde over.

    Andre læser også

    annonce
    Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay