Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Studieretningsopgave: det senmoderne samfund, øget refleksivitet m.m

Skrevet d. 16.12.2007 af MasterM
Hej. Jeg skriver studieretningsopgave om det senmoderne samfund i udgangspunkt i filmen Boys Don`t Cry. Jeg skal diskutere hovedpersonernes ageren i det senmoderne samfund, med inddragelse af sociologiske teorier. Udover dette, skal jeg se på hvorfor to af hovedpersonerne voldtager deres ven og hvorfor vennen gennemgår en kønsidentitetskrise. Jeg ved at jeg skal inddrage noget med selvrefleksivitet, risici, identitetskrise. Hvis nogle af jer kan henvise til nogle links eller andet, kunne det hjælpe mig meget. Eller henvise til andre sociologiske teorier! Det ville hjælpe rigtig meget.
Skrevet d. 17.12.2007 af Rejo
Hej... Jeg tænker, at Giddens`s teorier kunne være brugbare for dig. Han har skrevet om lige de emner du gerne vil beskrive. Prøv "Modernitetesn Konsekvenser" eller "Modernitet og Selvidentitet:"
God arbejdslyst.
Skrevet d. 17.12.2007 af MasterM
hej! mange tak for dit råd. jeg har også selv søgt på bøgerne, men de er udlånte. Jeg skal aflevere min opgave på fredag, så jeg er lidt stresset. Du har ikke nogle links eller lignende, som beskriver hans teorier?
Skrevet d. 18.12.2007 af Rassm
Har du kun Giddens eller har du også beskæftiget dig med andre?
Kan måske hjælpe dig med Giddens.
Skrevet d. 18.12.2007 af MasterM
Hej. jeg beskæftiger mig hovedsageligt med Giddens, men også andre som eksempelvis Ulrich Beck, Zygmunt Bauman og Thomas Ziehe. Men du må meget gerne hjælpe mig med Giddens?
Skrevet d. 19.12.2007 af Rassm
har sendt dig en mail
Skrevet d. 19.12.2007 af MasterM
ja, har set den! Du skal ha tak for din hjælp:)
Skrevet d. 02.12.2010 af Julieee
jeg er igang med en større opgave om lidt af det samme :)
kan jeg evt se din opgave som inspiration??
og kan jeg evt. få de links til hjemmesiderne, du fik? :)

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay