Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Praktikant til projekt Youth, Drugs and Alcohol søges

Skrevet d. 25.11.2008 af Ibenmadsen
Projektet ’Youth, Drugs and Alcohol’ er finansieret af Rockwool Fonden og skal løbe over de næste 2 år. Formålet er at belyse danske unges stof- og alkoholkultur ved hjælp af både kvantitative og kvalitative metoder.

Praktikantens arbejdsopgaver kommer til at ligge primært inden for den kvalitative del af projektet. En af de primære opgaver bliver at arbejde med første analyser at et stort fokusgruppemateriale om unge og stoffer. Deltagerne er mellem 17 og 21 år og interviewene er med både stoferfarne og mindre erfarne.

• Nvivo kodning af kvalitative interview
• Analysearbejde på samme materiale
• Udformning af tekster til afrapportering af materiale (formidlingstekster)
• Deltagelse i arbejde med videnskabelige artikler
Deskriptivt arbejde med kvantitative data


Vi forestiller os en fuldtidspraktikantstilling i (mindst) 5 måneder som vil kunne udløse 30 ECTS. Desuden vil der være mulighed for at fortsætte på projektet som studentermedhjælp efter praktikforløbet. Vi forventer ikke, at man har erfaringer med alle ovennævnte punkter, men det kræver man især har interesse i at arbejde med kvalitative metoder. Kendskab til Nvivo eller andre kvalitative kodningsprogrammer er ikke påkrævet.

Man skal indgå i samarbejde med adjunkt Jakob Demant som forestår ledelsen af den del af projektet, som praktikanten skal arbejde på. Projektets overordnede ledelse forestås af professor Margaretha Järvinen. Projektet udføres i samarbejde mellem SFI, Center for rusmiddelforskning (CRF) og Sociologisk Institut. Praktikantens arbejdsplads bliver på CRF i tæt samarbejde med Jakob Demant.

Spørgsmål vedr. arbejdsopgaver m.m. kan stilles til Jakob Demant, mail jd@crf.au.dk
telefon 28599055

Send en kortfattet ansøgning (max. én side), c.v. samt eksamenspapir til adjunkt, ph.d. Jakob Demant, Center for Rusmiddelforskning, Københavnsafdelingen, Artillerivej 90, 2, DK-2300 København S. E-mail:jd@crf.au.dk

ANSØGNINGSFRIST 16. JANUAR 2009

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay