Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Opgavehjælp

Skrevet d. 29.12.2008 af Daniella
Jeg vil gerne forhøre mig om muligheden for betalt hjælp til en bacholoropgave (lærerseminariet). Evt. som gennemlæsning af opgave umiddelbart inden aflevering, med noget skriftlig eller telefonisk feed back. Jeg skriver om solidaritet og fællesskab. Er der nogen der kunne være interesserede og hvad vil det koste?
Skrevet d. 29.12.2008 af Vallentin
Hej
Det kommer an på din vinkel på opgaven?

Hvem bruger du til Begrebet solidaritet?
Og til fællesskabs begrebet???

MVH
Skrevet d. 29.12.2008 af Daniella
Det var hurtigt!
Min problemformulering lyder som følger:

Hvordan kan man sociologisk og dannelsesmæssigt begrunde at arbejde med solidaritet og fællesskab i samfundsfagsundervisningen?

Hvordan kan man i samfundsfagsundervisningen arbejde med solidaritet og fællesskab i overensstemmelse med faghæftet for samfundsfags målsætning om demokratisk dannelse og handlekompetence i en globaliseret verden?

Jeg bruger hovedsageligt; Bauman, Giddens, kommunitarisme generelt til begrebet fællesskab. Er ikke så nået så langt i solidaritet, men det er indtil videre Kurt Nielsen og Klafki for den pædagogiske vinkel som opgaven skal hav.
Skrevet d. 29.12.2008 af Vallentin
Hej igen
Det lyder spændene - jeg vil da se frem til at læse din opgave, med følgende feedback.

MVH
Skrevet d. 30.12.2008 af Daniella
Super. Hvad vil du have for det, og hvis jeg også må vide hvad du laver eller læser? Jeg skal aflevere d. 14. januar, så der bliver nok omkring d. 7. jeg kunne bruge noget hjælp. Ved heller ikke hvor spændende det er - det er en eksamensopgave der skal afleveres - men jeg kunne forestille mig at jeg panikker på et tidspunkt og synes at det hele er for banalt.

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay