Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Ny funktion på Sociologiskforum.dk ser dagens lys

Skrevet d. 07.11.2008 af Lars
Kære brugere,

En længe ventet og ofte efterspurgt funktion er nu implementeret på Sociologiskforum.dk - og det er, i al sin enkelhed, at man nu har mulighed for at redigere sine egne indlæg. Nogle gange når man har skrevet et indlæg kan det bagefter gå op for én, at indlægget var upræcist skrevet eller at der fx var stavefejl eller at der måske var en pointe, der ikke kom med. Den slags er nu muligt at ændre.

Imidlertid er der indlagt to begrænsninger i funktionen.

For det første kan man kun ændre i sit indlæg, hvis det stadig er det [b]sidste[/b] indlæg i en tråd; altså hvis andre brugere med andre ord ikke har skrevet noget, der kunne være en reaktion eller kommentar til det, man har skrevet. For det andet er det kun muligt at ændre sit indlæg, hvis det er [b]mindre[/b] end en time siden, man skrev indlægget.

Begrænsningerne er der af hensyn til det vigtige i at beholde en vis kronologisk og meningsmæssig sammenhæng i diskussionstrådene.

For at man ikke selv skal tænke over disse begrænsninger har jeg indført en lille grafisk indikator. Således er der, hvis man [b]kan[/b] ændre i sit indlæg, et lille rundt grønt ikon ud for indlægget (til højre for ens navn og "citer" linket) og hvis man [b]ikke kan[/b] er det lille ikon blevet rødt i stedet for grønt.

vh Lars, webmaster
Skrevet d. 07.11.2008 af Lars
Og som det fremgår i bunden af indlægget ovenfor vises en lille redigeringshistorik under hvert (redigerede) indlæg i en tråd.
Skrevet d. 10.11.2008 af KristianKarlson
Fremragende Lars. En virkelig god ide!

Props, K

--> Og så rettede han det lige til: Hell yeah, props!

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay