Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

ISO Translations søger oversættere til at arbejde hjemmefra

Skrevet d. 08.03.2011 af IsoTranslation
Vi søger hurtigst muligt oversættere indenfor alle sprogkombinationer til at arbejde hjemmefra.
Vi søger personer med indgående kendskab til et eller flere fremmedsprog, der er til rådighed enten på fuld- eller deltid, og med en ansvarlig indstilling da oversættelserne kan have stramme deadlines.

Du skal have en teknisk, juridisk eller medicinsk baggrund og et virkelig indgående kendskab til et fremmedsprog. Du vil udelukkende skulle oversætte til dit modersmål.
Vi har udviklet et speciel styringsprogram til vores oversættelsesprojekter, og du vil blive bedt om at lave en testoversættelse. Når denne er blevet godkendt, vil du få adgang til styringsprogrammet, hvor du kan svare på udbudte job.

Du er selvfølgelig frit stillet med hensyn til at acceptere eller afvise job.
Softwaren er gratis og sikker at downloade (ingen omkostninger og fri for virus). Hvis du er interesseret i at arbejde som oversætter, bedes du svare på denne meddelelse, og vi vil sende download-linket til dig.

Hvis du er interesseret eller du ønsker yderligere information, så send en e-mail eller dit CV til recruitment@isotranslations.com


Best regards,
The ISO Translations Team
1901, 60th Place, Suite L6581
Bradenton FL34203
USA

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay