Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

hjælp til opgave

Skrevet d. 03.05.2007 af Sebastianaau
hej...
Vi er en gruppe på aalborg universitet, som er igang med at undersøge begrebet karisma. Vi er kommet til et punkt i opgaven hvor vi gerne vil analysere nogle personer. Derfor søger vi hjælp til at udvælge disse personer... det jeg vil bede jer om, er et bud på en person som i IKKE synes er karismatisk og meget gerne begrunde jeres valg, i må også gerne nævne en karismatisk person. Men hovedsagligt søger vi pt en IKKE karismatisk. personen må gerne være kendt da dette vil gøre det nemmere for os, at skaffe materiale om personen, men ellers frit slag. alle meninger og bud er mere end velkomne.
på forhånd mange tak for hjælpen...
Skrevet d. 05.05.2007 af SFK
En kendt person, som ikke har en form for carisma, og som er kendt?

Så vil jeg gerne spørge jer. Hvordan er personen så blevet kendt, hvis vedkommen ingen carismatisk virkning havde på nogen?Skrevet d. 05.05.2007 af KristianKarlson
Hvad med Bill Gates? Indbegrebet af nørden! Han er kendt og har utrolig lidt karisma, vil jeg mene. Nå, det var bare et bud.

/Kristian
Skrevet d. 05.05.2007 af Jakob Pedersen
Hvad med nyhedsværterne Anders Bech-Jessen og evt. Sisse Fisker. De er vel kendte i og med, at de har været en hel del i medierne igennem en lang periode. Men for mit eget vedkommende, så tog det nærmest flere år før jeg kunne huske deres navne – selv om man ofte så dem i TV. En person med lidt karisma kan således efter min begrebsopfattelse evt. være en person, som man ser og hører igen og igen i diverse sammenhænge uden at personens navn, fremtoning, ansigt osv. selv på sigt kommer til at virke bekendt? Nå – det var blot en strøtanke.

Mvh.
Jakob
Skrevet d. 09.05.2007 af Sebastianaau
jeg takker for alt jeres indput, det vil blive taget til eftertanke i vores projekt...

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay