Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Foredrag om ligestillingspædagogik d.24.8.

Skrevet d. 15.08.2008 af Ncw
Netværket for Køn i Pædagogik inviterer til foredrag med den svenske køns- og ligestillingsguru, Kajsa Wahlström. Hun har siden 1975 arbejdet i daginstitution og er nu yderligere forelæser, vejleder og forfatter til bogen ”Piger, drenge og pædagoger - Ligestillingspædagogik i praksis”.

”Køn – ligestilling – kønsroller – kald det hvad du vil. Det handler om, hvordan pædagoger og andre voksne ubevidst møder piger og drenge. Vi begrænser deres muligheder ved at have forskellige forventninger til dem - forskellige normer i forhold til ordvalg, samtaleemne, udseende, kropsholdning, regler, osv.” (Kajsa Wahlström)

Kajsa Wahlström giver konkrete eksempler på, hvordan, hvornår og på hvilke måder kønsulighed skabes, og kommer med forslag til, hvordan man kan arbejde med køn og ligestilling i pædagogiske sammenhænge.

Duk op søndag d. 24. August 2008 kl. 12.00 i salen i Islands Brygge Kulturhus, Islands Brygge 18, 2300 København S.
Oplægget er gratis og varer fra 12.00 – 15.00 inklusiv pause. Herefter vil der være tid til hygge og videre snak.
Vi vil gerne vide, hvor mange vi ca. bliver, så send gerne en mail, hvis du kommer. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål: kon.i.paedagogik@gmail.com.

Bedste hilsner
Netværk for Køn i Pædagogik

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay