Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Max Van Manen

Skrevet d. 22.02.2008 af TanjaC
Hejsa,
Sikke et spændende forum og ikke mindst dygtige folk der gider hjælpe - skønt!
Jeg sidder med mit kadidatspeciale til Cand.Cur og arbejde med den somatiske patients oplevelser af tiden under indlæggelsen.
Jeg anvender det kvalitative interview via Kvale samt teorier om "tiden som fænomen, udvalg i forhold til problemstillingen. Jeg arbejder primært med den filosofiske tilgang samt en kosmisk tidsregning - dette i forhold til en interviewguide samt forforståelsen.
Jeg ønsker nemlig at arbejde med Max Van Manen og er i øjeblikket i færd med at læse hans værk fra 1990 "Researching lived experience" - i den forbindelse ønsker jeg at anvende hans analyseredskaber som han beskriver under de 5 punkter samt hans 4 eksistentielle livskår, krop, tid, rum og relation.
Kan se et dilemma mellem at fortager kvalitative interviews om "tiden" og samtidig forholde mig til eksistensen "tid" ud fra Van Manen - er der nogle der har nogle tanker/meninger at tilføje ??
Samtidig vil jeg gerne høre fra andre der har erfaring med at arbejde med Van Manen ???
På forhånd tak for hjælpen,

Mvh Tanja C

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay